Mikro

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6-7år
Mødedag/tid: 
Tirsdag kl. 17.00-18.25
Ledere: 
Charlotte Hansen
dyr9

6-7år

Er du 6-7år, så kan du blive mikrospejder!

Efter sommerferien starter vi et hold op tirsdag aften for de 6-7årige, også kaldet mikrospejdere. 

Forhåndstilmelding: 

Er du interesseret i at forhåndstilmelde dit barn allerede nu, eller vil du blot høre mere, så skriv til gruppeleder [at] spejderilynggruppen [dot] dk

Mikrospejderen:

Når man er 6-7år er man til spejder uden sine forældre - I må dog gerne deltage, hvis I oplever at jeres barn, har behov for dette de første gange. 

Patruljer:

Vi skal lære at arbejde sammen i små grupper kaldet patruljer. Vi skal finde ud af at være en del af et fælleskab, lære om naturen, få gode oplevelser og gode kammerater. Vi skal lære at rykke grænser og tage ansvar for små opgaver. Vi gør det bl.a. gennem leg og bevægelse og fantasirammer. 

Vi er udenfor året rundt:

Vi er udenfor til de fleste af vores møder året rundt. Derfor er det vigtigt, at børnene har både tøj og sko på, der passer til at være udendørs uanset om det er solskin eller regnvejr. Tøjet skal ligeledes kunne tåle at blive beskidt, få en rift og dufte af røg. 

Ture:

Vi tager også på overnatningstur et par gange om året og på en længere tur om sommeren. I vil få sedler om dette, når disse begivenheder nærmer sig.

Forældrehjælp: 

Jer forældres hjælp har vi også indimellem brug for, for at få den daglige drift omkring hytte og grund til at hænge sammen. Det kan bla være til arbejdsdage, hvor vi ordner ting på grunden eller til ju, hvor vi skal fælde og sælge juletræer. 

Vi glæder os til at se jer!